Dé gids voor online cross-border verkoop in Europa


De cross-border e-commerce markt maakt een aanzienlijke groei door. De groei loopt naar verwachting tegen het jaar 2025 op tot $ 250 tot 350 miljard, waarbij Europa verantwoordelijk is voor 25%. Tegen die tijd zal 83% van de online klanten aankopen doen in een ander Europees land.

Over de grenzen heen kijken is dus een belangrijke stap voor online retailers binnen de huidige e-commerce industrie. Meer en meer bedrijven werken aan cross-border strategieën om hun zichtbaarheid en omzet op de internationale markten te vergroten.

Dit document biedt een uitgebreid inkijkje in wat er nodig is voor succesvolle internationale groei voor online retailers in Europa. Dankzij inzichten van deskundigen uit de branche en resultaten van marktonderzoek biedt dit document u:

Dé gids voor online cross-border verkoop in Europa
  • de laatste trends en belangrijke feiten over cross-border e-commerce
  • belangrijkste stappen voor internationale uitbreiding
  • landengidsen voor de meest veelbelovende Europese markten
  • aanbevelingen voor het schalen van uw internationale bedrijfsvoering en marketingstrategie

Ontdek ons
e-book! (🇬🇧)

Met het opsturen van dit formulier ga ik akkoord met het ontvangen van vergelijkbaar materiaal. Mijn persoonlijke gegevens zullen niet aan derden verstrekt worden. TextMaster gebruikt mijn gegevens alleen om mij informatie toe te sturen die gerelateerd is aan mijn interesses. Meer informatie is te vinden in TextMaster's Privacy Policy.
textmaster-bleu-gradient-bg.jpg